• + 359 2 920 00 48
  • info@geramis.net
“Джерамис Интернешънъл” ООД ЗА НАС НАШАТА МИСИЯ Е ПОСТИГАНЕТО НА ВАШИТЕ МЕЧТИ Създателят на спортни обекти НАШАТА ЦЕЛ Е НЕПРЕСТАННО ДА УВЕЛИЧАВАМЕ БРОЯ, КАЧЕСТВОТО И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА СПОРТНИТЕ ОБЕКТИ И ДА ГИ ПРАВИМ ВСЕОБЩО ДОСТЪПНИ И ПОЛЕЗНИ. " Джерамис интернешънъл" ООД е призвание на екип от хора за реализиране на отлични, нестандартни строежи на спортни

“Джерамис Интернешънъл” ООД

ЗА НАС

НАШАТА МИСИЯ Е ПОСТИГАНЕТО НА ВАШИТЕ МЕЧТИ

Създателят на спортни обекти

НАШАТА ЦЕЛ Е НЕПРЕСТАННО ДА УВЕЛИЧАВАМЕ БРОЯ, КАЧЕСТВОТО И ОРГАНИЗАЦИЯТА НА СПОРТНИТЕ ОБЕКТИ И ДА ГИ ПРАВИМ ВСЕОБЩО ДОСТЪПНИ И ПОЛЕЗНИ.

” Джерамис интернешънъл” ООД е призвание на екип от хора за реализиране на отлични, нестандартни строежи на спортни съоръжения и професионални настилки. Добрите стремежи на нашите клиенти в тази насока, стимулират нашето въображение. Ние консултираме още идеята и заданието за проектиране на тези съоръжения.
Проектите, които чертаем и КСС-тата, изготвени от нас са реални и уникални. Те са точен ориентир на една добра инвестиция. С нас можете да специфицирате желаното качество преди бъдещата реализация на намерението и да си гарантирате получаването му от потенциалния изпълнител.

Референтните ни обекти са най-високото ниво на Балканския полуостров:
– национален стадион “Васил Левски”;
– стадионите на “ЦСКА” и “Витоша Бистрица”;
– зала “Арена Армеец” в специализираната и част;
– скейт парковете от бетон в Бургас и Самоков;
– осветленията и терените на “Локомотив Горна Оряховица” и на “Огоста Монтана” от по 1200 лукса и много други.

В България най-модерния машинен парк за спортна инфраструктура и професионални настилки е нашият. Монтажните ни екипи са с 8-10 годишен опит и са обучени от заводите производители:
– Eurogreen;
– Tarkett;
– Lano;
– Perrot;
– Phillips;
– Haro

Сертификатите от КСБ и ИСО само потвърждават това.

Попитайте нашите клиенти, за да имате горната информация директно от Вашите познати.

“Джерамис Интернешънъл” ООД – ЕИК 202627726